Beharangozó: Rams - Seahawks

A nyolcadik héten 6-1-es mérleggel utazunk a Rams otthonába. A szezon előtt mindenki mást várt ettől a mérkőzéstől. A nálunk futó tippversenyben leadott voksoknál is csak 54-46%-al nyert a Seahawks, és az ESPN sem véletlenül választotta a mérkőzést hétfő esti rangadónak. De a Rams a jelenlegi 3-4-es mérlegével és Bradford sérülése után, csere irányítóval papírforma szerint nem jelent nagy veszélyt...

Érdekes párharc lesz a csere irányító, Kellen Clemens küzdelme a "Legion of Boom" ellen, Sherman és Browner villoghatnak, főleg, hogy Bobby Wagner visszatér a LB sor közepére. A Rams fala sem túl acélos, futó játékuk sincs igazán, így a védelemnek mindenképpen 10 pont alatt kellene tartania az ellenfél támadósorát.

Lynch valószínűleg hozza a szokásos, kötelező yardokat, a futás ellen nem a ligaelit szinten védekező Rams védelem ellen, így ha a támadófalunkat nem dominálja teljesen a Chris Long és Robert Quinn vezényletével a Wilsont ostromló egység, és ki tud mozogni jól a zsebből, akkor ez a meccs valóban simán meglehet és egy újabb remek meccs után mehetünk dolgozni kedd reggel!

+1: Statisztikailag is egy kis adalék: nekünk van a legjobb mérlegünk a hétfő esti rangadónkon (.692, 18-8)!

bejegyzesseahawksbanner.jpg

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary