A Seahawks az újonc elkapóival tért vissza a győztes útra

A Seattle Seahawks tegnap este legyőzte az Arizona Cardinals csapatát és a győzelemben nagy szerepet játszottak a csapat újonc elkapói. DK Metcalf inaktív volt a mérkőzésen így Geno Smithnek az újonc elkapóira kellett támaszkodnia.

Az elsőkörös Jaxon Smith-Njigba és a draftolatlan Jake Bobo nyújtott jó teljesítményt. JSN kezdte a touchdownoksorát miután egy 28 yardos elakpással megszerezte pályafutása első touchdownját a profik között. A mérkőzést 4 elkapással és 63 elkapott yarddal zárta.

Bobo szerezte a Seahawks második touchdownját. Az endzone szélén, igen akrobatikus mozdulattal, kapta el az átadást amit elsőnek nem is adtak meg elkapásnak. Pete Carroll piros zászlójának köszönhetően megszerezte pályafutása második touchdownját. 5 elkapással és 61 elkapott yarddal zárt.

A két újonc nagyon kellett a támadóegységnek mert a két újonc tocuhdownját leszámítva a csapat támadójátéka nagyon következetlen volt. Smith-nek volt egy interceptionje és egy elvesztett fumbleja is. Kenneth Walker III running back viszont jó napot zárt, 105 futott yardot szerzett.

Fotó: sports.myspotsnet.com