Dashon Goldson nem lép pályára Seattle-ben

Dashon Goldson továbbra sem tud pályára lépni, miután térdsérülést szenvedett az Atlanta elleni mérkőzésen, és már a múlt heti találkozót is kihagyta. A Buccaneers.com szerkesztője, Scott Smith szerint, a csapat el sem viszi magával Goldsont Seattle-be, mert egész biztos, hogy a safety nem fog tudni játszani. Ez nem fogja megkönnyíteni a Buccaneers másodlagos egységének a munkáját, hisz valószínűleg továbbra is Mark Barront fogják játszatni a box-ban. Goldson helyettesítéséről pedig, az idén nem túl fényes teljesítményt mutató Keith Tandy és Kelcie McCray páros fog gondoskodni. Említett játékosok teljesítménye már annyira elkeserítő volt múlt héten is, hogy nézvén a touchdownokat, melyeket miattuk kaptunk be, már sírni támadt volna kedvünk.

Jó hír viszont, hogy a felkészülési időszak alatt, és az előszezonban is brillírozó Danny Gorrer visszatért ágyéksérüléséből, így talán a fent említett safety páros helyett, ezúttal Gorrer is játszhatna akár nickel cornert. Reméljük ez a drága Greg Schiano elméjéből is kipattan. Főleg, hogy a Seahawks igen csak korlátozott lesz elkapók terén vasárnap, hisz elvesztették Sidney Rice-t egy sérülés miatt, és a korábbi híresztelések ellenére, nem fog játszani Percy Harvin sem.

Gorrer tehát visszatért a sérült tartalékok listájáról. Ezáltal pedig máris elküldtük a héten leigazolt Bobby Feldert (CB). Gorrer ágyéksérülését követően, egész biztosan nem 100%-os még, de igazság szerint ha az lenne, az előszezonban látottak alapján, nyugodtan harcba szállhatna Banksszel, vagy Johnsonnal a második számú cornerback szerepéért.

Érdekességképpen: 11 snap erejéig lépett pályára az előszezonban. És máris levédekezett két passz kísérletet, valamint szerzett egy interceptiont is.

A héten ugye IR listára került Mike Williams (WR), továbbra sem fog játszani Doug Martin (RB), Carl Nicks (G), és Jeff Demps (RB) a Seattle ellen.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu