Beharangozó: Falcons - Seahawks (10. hét)

19.00-tól vehet revansot a Seahawks a tavalyi playoff búcsúért az Atlanta Falconson. A Falcons nagyon csalódást keltő produkciót mutat idén, 2-6os mérlegük ennek bizonyítéka. Matt Ryan 7 int-t dobott az elmúlt két meccsen, sok a sérült, így minden adva van, hogy a Seattle begyűjtse 9. győzelmét.

Azonban ez nem lesz könnyű. Főleg ha belegondolunk, hogy mennyire nem megy a csapatnak az elmúlt hetekben. A Rams és a Buccaneers ellen is könnyen kikaphatott volna a Seahawks. A támadófal romokban, rádásul az egyik kapitány Max Unger sem játszhat, így a McQusitan, Carpenter, Jeanpierre, Sweezy, Bowie fallal kell kiállni. Keressünk ennél gyengébbet, nem nagyon van. Rice is hiányzik Wilsonnak, Harvin sem játszhat még. Vannak tehát gondok az offenseben... A Falcons ellen azonban működhet a támadójáték, mivel a liga egyik legrosszabb védelme van Atlantaban, ami köszönhető a sok sérülésnek is. Osi Umenyiora megfogás lehet a kulcs. Lynch Beast Mode-ba kacsplolása is nagyon kelleni fog.

A másik oldalon egyértelműen Gonzalez kikapcsolása lesz a legfontosabb feladat. A kiváló TE főleg a 3rd downoknál és a red zoneban okozhat problémákat. Az elmúlt két meccsen szétfutotta a védelmet az ellenfél futója. Most az a Steven Jackson lesz az ellenfél, akit nagyon ismer a csapat, és az utóbbi években a Rams színeiben nem is okozott túl nagy problémát. 
Roddy White állítólag játszhat, de közel sem 100%os, őt Sherman megfoghatja, így Gonzalez mellett Harry Douglas kaphat több labdát.

Nehéz meccsre számítók, de ha Gonzalezt, Umenyiorat és Jacksont megfogja a Seahawks akkor könynedén nyerni kell a mérkőzést.

bejegyzesseahawksbanner.jpg

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary