Majdnem lebuktatott minket a jumbotron

Azt hiszem sokáig emlékezetes marad Donald Penn hétfő esti touchdownja, azonban a stadionban elhelyezett jumbotron (ott így nevezik az óriáskivetítőt) majdnem lebuktatott minket.

Történt ugyanis, hogy abban a drive-ban sérült meg Mike James, így a játék kissé húzódott, a stadion technikai személyzete pedig úgy döntött két legyet is üt egycsapásra. Egyrészről tiszteletét fejezi ki a zsinórban 100. meccsén nemrég pályára lépett Donald Penn-nek. Másrészről pedig szórakoztatja a nagyérdeműt.

Így történt, hogy miután Schiano hívta a trükkös játékot, felnézvén a jumbotronra, pontosan meglátta Penn egy teljesen ugyan abból a figurából bemutatott korábbi touchdownját, amire a Kalózok éppen felállnak. Ez kissé Mike Glennont is megzavarta amikor felnézett a kivetítőre, és látta ahogy bemutatják a játékot, amire épp készülnek. Ezért kellett az időt is kikérni többek között. Azonban úgy döntöttek ettől függetlenül bíznak a legjobbakban és megpróbálják a trükköt.

Mint utólag kiderült jól döntöttek, hisz Donald Penn megszerezte karrierje második touchdown elkapását is ezzel.

"Egész évben ezért a játékért lobbiztam, és végül csak hívtunk egy ilyet. Kicsit azért ideges lettem amikor megláttam a nagy képernyőn, de végül nagyszerű passzt kaptam." - nyilatkozta mosolyogva Donald Penn.

Bár a jumbotron majdnem tönkretette, nagyszerű play kerekedett belőle!

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu