A turnoverek mérkőzésén legyőzte csoportriválisát a Bengals

A Cincinnati Bengals vasárnap este hazai pályán 41-20-ra legyőzte csoportriválisát a Cleveland Browns csapatát. A győzelemmel már három mérkőzéses előnyt szerzett csoportjában a Bengals. Az eredmény nagyon sima mérkőzésre utal, de ez korántsem volt olyan egyszerű. A találkozó teljesen ellentétes negyedeket hozott hiszen minden játékrészben csak az egyik csapat tudott pontokat szerezni. A Bengals a rossz kezdés után a második negyedben megnyerte a mérkőzést hiszen franchise rekordot jelentő 31 pontot szerzett.

Az első negyedben a Bengals irányítója Andy Dalton két interceptionnél, csapata pedig 13 pontos hátránynál tartott. A második játékrész teljesen ellentétes játékot hozott és a Browns irányítója Jason Campbell lemásolta Dalton gyenge produkcióját. A harmadik negyedben közelebb zárkózott a Browns de ez korántsem volt elég hiszen a záró játékrészben még 10 pontot szerzett a Bengals.

A csapatok irányítói nem vigyáztak a labdára, összesen 5 interceptiont és 1 elvesztett fumblet láthattunk a mérkőzésen. A sok pont ellenére főként a védelmeket érdemes kiemelni, de a támadósorból meg kell említeni Josh Gordon teljesítményét aki 125 elkapott yardot és 1 touchdownt szerzett. Dalton csak 93 passzolt yarddal zárta a mérkőzést és a Bengals 106 támadóyarddal kevesebbet szerzett mint a Browns. Ez kevés lesz egy erősebb ellenfél ellen.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

Kép: kentucky.com, usatoday.com