Revis szerint jó móka lesz

Mármint a Lions elleni mérkőzés. Pedig minden sajtóorgánum úgy harangozza be a mérkőzést, hogy az majd Darrelle Revis és Calvin Johnson puskaporos csatáját hozza .

Azért Revis méltatta is egyben nagynevű ellenfelét, aki minden bizonnyal a liga legjobb szélső elkapója.

Ő MegatronDe muszáj kimenned ellene. Nincs sok olyan elkapó, aki ennyire hatalmas, de ennyire gyors is. Olyan, mint egy készített játékos. Robbanékony s neked is a leggyorsabbnak kell lenned, mert rávesz, hogy olyan gyorsan fuss, ahogy ő is.”

Hogy mennyire is kiváló játékos Megatron arról majd a beharangozóban olvashattok. De ellenfele képességeit Revis is elismeri és tudja milyen nehéz feladat előtt áll. Mégis mókaként fogja fel.

Amikor a legjobb ellen játszol, nagy tét van a válladon, mert szeretnéd, hogy te legyél a jobb. Biztos vagyok benne, hogy Calvin is így érez. Meglátjuk. Jó móka lesz.”

Kérdezték Schianot is a Revis-Johnson párharcról. A vezetőedző diplomatikusan terelte a szót, hátha ezzel is terhet vesz le a cornerback válláról.

A két legjobbról beszélünk saját posztján. De bennem az van, hogy mindent megtegyünk azért, hogy mind a 11 srácot a legjobb állapotban állítsuk a támadó és védekező egységbe.”

Akárhogy is, figyelem majd Revis arcát és kétlem, hogy túl sokszor lesz kedve örömködni. Megatront fogni emberes, már-már földön túli feladat és végig koncentrációt igényel. De azért Revis képes lehet rá.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu