Aki remekelt és aki nem a Giantsnél

Jöjjenek azok a szereplők, akik jó teljesítményt nyújtottak és azok akik halványabbak voltak a vártnál.

A jók...

Andre Brown: ha 21 kísérletből 127 yardot fut a kezdő running backed, akkor valamit jól csinál. Játékosunk kihasználta a támadófal segítségét, amely fizikálisan elnyomta a dallas-i védőket és hozzátette további erősségeit. Kár az év eleji sérüléséért, hiszen szinte biztosan 1000 yard felett termelt volna idén.

Brandon Jacobs: régi-új játékosunk hétről hétre meglep. A Bears elleni meccs után most is remekelt, igaz nem a legjobb védelmek ellen játszott. Ennek ellenére tegyük hozzá, hogy sokat jelent Jacobs pályán kívüli tevékenysége, valamint rutinja is. Amint lehetőséget kap egy nagyobb játékra rögtön kihasználja azt.

John Conner: ő az, akinek az irtózatosan nagy munkája jön át legkevésbé a képernyőn. Hihetetlen fizikai képességekkel rendelkezik, képes megnyitni az utat a futóknak. Ugyanezt megtette vasárnap is, érthetetlen volt, hogy miért nem alkalmazták többet a red zone-ban...

Brandon Myers: idén divat lett szidni a tight endet és olyankor sem kapta meg a kellő dicséretet mikor valóban jól teljesített (főleg blokkolásban). Most végre az elkapásoknál is megmutatta magát. Élményszámba ment a TD-je, amihez ugyan kellett a Cowboys védők hülyesége is, de remekül mérte fel helyzetét és előtte gyönyörű elkapást mutatott be.

Cullen Jenkins: azt játszotta, amit vártunk tőle leigazolásakor. Olyan defensive takcle-ről beszélünk, aki sackelni is tudja az irányítót, ebből mutatott be kettőt is.

A rosszak...

Victor Cruz: berobbanása óta az egyik leggyengébb mérkőzésén van túl. Mindössze két elkapást mutatott be, melyből az egyiknél kicsavarták kezéből a labdát és touchdownt kaptunk belőle. Őrzése nem jelentett gondot a Dallas védői számára, Nicks hiányában nem tudott brillírozni.

Jason Pierre-Paul: legutóbb ő volt a legjobb védőjátékos az NFC-ben, aztán a szája is kinyílt a defensive endnek. Tény, hogy továbbra is zavarhatta a Raiders ellen összeszedett vállsérülése, de ilyen esetben ne jártassa az ember a száját, hanem a játékra összpontosítson. 27 snap alatt 0 pressure és 1 tackle siralmas.

Mathias Kiwanuka: ő időnként észrevehető volt, bár ne lett volna. Két büntetéssel hívta fel magára a figyelmet. Az elsőnél Tony Romo ellen követett el egy szabálytalanságot, ami ugyan nem volt olyan súlyos, de késve ért oda az irányítóhoz, ez pedig szabálytalan. A második bünti egy unsportsmanlike conduct volt, amire szintén nem volt semmi szükség...

Antrel Rolle: tudom hogy ismét volt egy pickje, ahol újra megmutatta remek labdaérzékét és a mérkőzés végén a slot CB helyére állt fel, de az utolsó dallas-i drive-ban nem tudott hatékonyan játszani. Mindhárom third down conversationnél az ő emberét találták meg és volt egy utolsó negyedes late hit is tőle.

Red zone offense: évek óta visszatérő probléma. Két first and goal szituációt is láthattunk és mindkettő végeredménye field goal lett. Hibáztatni bárkit lehet érte, de ennél több kell.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: giants.com