A Bills szerződtette Tony Moeaki-t

A Buffalo Bills tegnap bejelentette, hogy kétéves szerződést kötött a szabadügynök tight end Tony Moeaki-val. A játékos iránt a Tennessee Titans és Tampa Bay Buccaneers is érdeklődött.

Az idei offseasonban elszenvedett vállsérülése miatt a Kansas City Chiefs sérültlistára tette majd lemondott a további szolgálatairól. A listáról lekerült október 23.-án és emiatt hivatalosan is szabadügynökké vált.

Moeaki-t a 2010-es Draft harmadik körében választotta ki a Chiefs és igen biztatóan szerepelt az újonc idényében. 47 elkapásból 556 yardot és 3 touchdownt szerzett. A 2011-es előszezonban megsérült a térde és ki kellett hagynia az egész szezont.

A harmadik idényének kezdetén megosztozott a playeken Kevin Boss-al de riválisa a második mérkőzést követően sérültlistára került, így a Chiefs elsőszámú tight endje lett a szezon hátralevő részében. 33 elkapásból 453 yardot és 1 touchdownt szerzett 2012-ben.

Ha egészséges tud maradni hosszútávon akkor a Bills egyik alapembere lehet a jövőben. Karrierjének két sérülésmentes szezonja alatt 80 elkapása volt amit könnyedén teljesíthet egyetlen év alatt is. A múltját ismerve a legfőbb kérdés vele kapcsolatban hogy egészséges tud-e maradni egy egész szezonon keresztül.

(nfl.com, Fotó: kcchiefsblog.com)