A Giants tulajdonosa is megszólalt az alapszakasszal kapcsolatban

Csapatunk egyik tulajdonosa is elmondta a véleményét az idei évről és érthetően ő sem volt elégedett. Nagyot csalódott az offense-ben és legrosszabb álmaiban sem várt 0-6-s kezdést.

"A szurkolóink nem lehetnek boldogok. Mi is rendkívül csalódottak vagyunk az idei eredmény miatt. A szimpatizánsok jobbat érdemelnek. Sohasem számítottam a 0-6-ra. A preseasonban azt mondtam, hogy tehetséges csapatunk van és képesek lehetünk megismételni az elmúlt évek sikereit. Tévedtem."

Milyen változásokat lehet ilyenkor tenni? A head coach Tom Coughlin mindenképp marad 2014-ben is. Ellenben a többi edzőknek veszélyben lehet az állása. Természetesen erről is dönteni kell a következő napokban, hetekben.

"Megvan a magam véleménye, ahogy Tomnak és Jerry-nek is. Azt szeretném ha a végére mindannyian egy oldalon állnánk."

A támadókról is ejtett néhány szót Mara.

"Az offense jelenleg lerobbant. Ezt ki kell javítanunk. Nem mehetünk neki a következő évnek a jelenlegi stábbal."

Ez számomra egyértelműen azt jelenti, hogy Kevin Gilbride állása alapos veszélyben van. Rögtön be is dobták Mike Sullivan nevét, aki korábban csapatunk WR és QB edzője volt, legutóbb pedig a Tampa Bay Buccaneers offensive coordinatoraként tevékenykedett. Mara elmondta, hogy sokra tartják őt. Az elmúlt években a társtulajdonos szerint több területen is nem a megfelelő embereket választották a csapat számára.

"Túl magasan értékeltünk néhány embert. Draftoltjaink sem azt a teljesítményt hozták, amit vártunk."

Manning élete legrosszabb évén van túl, de továbbra is él irányába a bizalom.

"Rendkívül magabiztosak vagyunk vele kapcsolatban. Még mindig a franchise arca. Segítenünk kell neki és megteremteni azokat a feltételeket, melyek segítségével jobb játékra lesz képes."

A fiatal játékosok, elsősorban Jerrel Jernigan is terítékre kerültek.

"Nem tudom miért tartott három évig, hogy kiderüljön tud játszani. Néha meg kell adni a fiatal játékosoknak a lehetőséget, hogy sikeresek legyenek vagy pedig elbukjanak."

Mara egyébként a héten ül majd össze Coughlinnal és Resee-zel megtárgyalni a csapat jövőjét.

"Meg fogjuk tenni amit meg kell tennünk, de ezt kulturált keretek között fogjuk véghezvinni. A stabilitás roppant fontos és ez az ami előidézte sikereinket az elmúlt években. A változások azonban néha elengedhetetlenek. Ha ezekben egyet fogunk érteni, akkor így is teszünk majd."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu