10 millió dollárt tett Floyd Mayweather a Denver Broncosra

A Denver Broncos a Vince Lombardi-trófea mellett többek között Floyd Mayweather 10 millió dolláros fogadásáért is játszik a Super Bowlon.

Floyd Mayweather továbbra is hű a „Money” becenévhez, ezúttal a Denver Broncos–Seattle Seahawks Super Bowlra tett fel őrült összeget. A Vegas Gambling Steam híre szerint a világ jelenlegi legjobb bokszolója 48 óra alatt 10,4 millió dollárt tett fel a Broncos győzelmére. Ha bejön a tipp, Mayweather 8 millió dolláros tiszta haszonra tesz szert.

Az amerikai öklöző 2014-ben ötvenezer dollárt már keresett azzal, hogy eltalálta, a 11. kiemelt Oklahoma megveri a Sugar Bowlon a harmadikként jegyzett Alabamát (ennek több mint kétszeres volt a szorzója), ahogyan előtte azzal is „szakított”, hogy a Michigan State a Rose Bowlért felülmúlja a Stanfordot.

Most több ügynök segítségét is igénybe vette, de ahogyan képünkön látszik, ő maga is befáradt az egyik irodába. A vegasi oldal szerint volt egy egyszerű telefon is az iroda tulajdonosának, a következő szöveggel:„Tegyetek fel kétmilliót a Broncosra. Floyd voltam…”

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Kép: totalprosports.com

Címkék: denverbroncos