Új sisak és új logo a Buccaneersnél!

1997 után, újra megújul szeretett Kalózaink szerelése, derült ki tegnap a Buccaneers hivatalos weboldaláról, és Warren Sapp twitter oldaláról is. A nagy leleplezésre csütörtökön kerül sor, és a tavaly “halhatatlannak” kikiáltott Sapp-ot éri a megtiszteltetés, hogy bemutathatja a Bucs szurkolóknak az új designt. Mindannyian emlékszünk rá talán, hogy az idei szezonban némi vita lengte körül a sisakokat, hisz elmaradt az idei “throwback game”, az NFL új szabályozása miatt. Így idén nem láthattuk a Martalócokat, régi narancssárga szerelésében.

Ahogy korábban említettem, Sapp a twitter oldalán tette közzé, a közelgő leleplezést, és egy érdekes hashtaggel is ellátta mondandóját, mégpedig ezzel: #fire

Természetesen már meg is indultak internet szerte a találgatások, hogy vajon mire akart ezzel célozni. Esetleg köze lesz az új design-nak a tűzhöz? Esetleg ágyúdörrenést imitáló grafikát is láthatunk rajta? Esetleg valamiféle krómozott cuccról van szó? A logón túl pedig maga a sisak is átalakításra fog kerülni. Csapatunk akárhányszor stílust vált, egyben az egész szerelést is cseréli, legutóbb 1997-ben, egy új korszak kezdetét akarták ezzel kifejezni. És bizony a holtszezonban történt változásokat nézvén, most is egy új korszak kezdődik.

Szent igaz, hogy én személy szerint nem tudok csütörtökig várni, hisz szétmarja az oldalam a kíváncsiság miben, és milyen színben kell ezentúl akár húsz évig is néznem szeretett csapatomat a gyepen. Azonban kissé kritikus leszek, hisz megmondom őszintén, nekem a mostani vörös – ón szerelés, ezzel a Kalóz lobogóval nagyon bejön, és mindig is bejött. Régen hagyomány volt a csapatok között, hogy a gárda logójában elrejtették valami módon az amerikai foci sisakot, vagy a labdát. Mára már azonban a kor fejlődik, ahogy az egész sportágat, úgy a kinézetét is alakítják a modern időkhöz. És bizony futball labda már csak két csapat logójában szerepelt. A Buccaneers és a Jets csapatainál.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com