A Buccaneers szerződtette Alterraun Verner

Egyre inkább csak kapkodom a fejem Lovie Smith és csapata profizmusa láttán. Az ember jó érzéssel csap a térdére, hogy hínyeee, így a tavalyi Schiano féle vergődés után. Legújabb szerzeményünk ugyanis egy átlagon jócskán felülinek mondható cornerback, egy átlagon aluli szerződésért. Alterraun Verner négy éves kontraktust írt alá ugyanis a Tampa Bay csapatával.

A négy éves szerződés 26,500,000 dollárról szól, melyből a garantált összegek 14 milliót tesznek ki. Verner ott volt az idei piac legjobb cornerbackjei között, három éves karrierje során öt interception, és 23 levédekezett passzkísérlet fűződik a nevéhez. A Tennessee Titans  egykori játékosát a Pro Football Focus csapata a 12. helyre rangsorolja a cornerek között. A korábbi negyedik körös pick kiválóan játszik zóna lefedettségben, kiváló labdaérzéke van, és persze ez nem azt jelenti, hogy egy az egy ellen nem állja meg a helyét. A Lovie Smith féle Cover 2, és Tampa 2 rendszerekbe tökéletesen beleilleszkedik. Jelen állás szerint Johnthan Banks máris kiszorult a keretből. Na persze most már egyáltalán nincs kizárva, az amúgy is nagyon közelinek tűnő “Revis Cut”.

)

Ugyan Verner nem az a tipikus shutdown corner, aminek Revis is elhíresült. Egyáltalán nincsenek meg a nagy fizikai adottságai. Azonban teljesen jól megállja a helyét emberfogásban is, a liga legjobb elkapói ellen. Bár még nem hivatalos, mindenki 100%-nak veheti, hogy Revis menni fog ezek után. A Bucs nem engedheti meg magának ugyanis az évi 16 millió dollárt kereső játékost Verner, Michael Johnson, és Clinton McDonald mellett, mindezt úgy, hogy még érkezik a Chicago második számú irányítója, és szabadügynökké vált cornerbackje is tárgyalásokra. Miközben kezdő szintű falemberek után is kutatunk. Már csak idő kérdése, és a tampa-i Revis island elsüllyed teljesen.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com