Evan Dietrich-Smith négy évre aláírt a Buccaneers-el

Végül csak sikerült, már a piac nyitásának kezdete óta teper érte Lovie Smith és bandája. Evan Dietrich-Smith azonban csak beadta a derekát, és négy évre Tampa Bay-be szerződött. Ez a bizonyos négy éves szerződés 14,250,000 dollárt foglal magában, melyből az első két évre szólnak garantált összegek 7,250,000 dollárért.

Evan Dietrich-Smith, vagy ahogy gyakorta rövidítik “EDS” 2009-ben, le nem draftolt szabadügynökként került a ligába. Már ekkor a Green Bay Packers-hez került, azonban a kezdő pozíciót csak 2012-ben sikerült megkaparintania magának. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt három szezonban 25 mérkőzésen pályára lépő játékos játszott centert, játszott mindkét guard pozícióban, és időnként azért beugrott, mint tackle is.

Az egykori Sajtfejű tökéletesen illik sokoldalúságával a Buccaneers láthatólag új filozófiájába. Nálunk valószínűleg jobb oldali guardot fog játszani, vagy esetlegesen kiszorítja a center pozícióból Jeremy Zuttah-t, akit a támadófal többi tagjához hasonlóan lapátra tehetnek. EDS ugyanis egy kicsit olcsóbb, és talán jobb játékos is. Azonban center pozícióban elég gyenge a keretmélységünk, így egyáltalán nem biztos, hogy ez be fog következni.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com