Dominique Rodgers-Cromartie a Giants-nél folytatja

Tegnap bejelentették, hogy a New York Giants szerződtette a Denver Broncos szabadügynök cornerbackjét Dominique Rodgers-Cromartie-t. DRC ötéves, 39 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. A szerződés 14 millió dollár garantált keresetet tartalmaz, 10 millió dollár aláírási bónuszt és 16 milliót fog keresni a védő a következő két évben.

Rodgers-Cromartie a tavalyi szezonban a Super Bowl-t is megjárta a Broncos-al és csapatának legjobb cornerbackjének számított. Az offseasonban érkezett a Philadelphia Eagles-től de csak egyéves szerződést kötöttek vele és nem volt maradása miután egy hete nagy összegért szerződtették Aqib Talib-ot.

DRC elsőszámú cornerbacknek érkezik a Giantshez és szerződtetésével megszerezték a piac legjobb még elérhető defensive backjét. A general manager Jerry Reese az utóbbi napokban a secondaryt erősítette meg, hiszen vasárnap leszerződtette a Seattle Seahawks korábbi cornerbackjét Walter Thurmond-ot is.

Rodgers-Cromartie a hétvégén látogatóban járt a Giants-nél és ha már New Yorkban járt akkor a Jetshez is ellátogatott így a városi rivális orra elől sikerült elhalászniuk a cornerbacket. Rex Ryan együttesének továbbra is szüksége van cornerbackre és jelenleg pont az az Antonio Cromartie számít a legjobbnak akit pár hete elküldtek a csapatuktól.

(nfl.com, Fotó: blacksportsonline.com)