Draft 2014 - Guards & Centers

MIKE MAYOCK TOP GUARDS

DAVID YANKEY (6-6, 315, Stanford)

Az elmúlt három szezonban egy kivételével minden mérkőzésen kezdett, miután 2010-ben egy sérülés véget vetett az újonc szezonjának. Bal tackle pozícióban játszott 2012-ben, de tavaly újra bal guard-ként lépett pályára. Egyértelmű, határozott, ragyogó kilátások.

XAVIER SU'A-FILO (6-4, 307, UCLA)

Bal guard és bal oldali tackle pozícióban játszott 2013-ban. Minden mérkőzésen kezdő volt bal oldali tackle-ként 2009-ben, újonc évében, majd bal oldali guard-ként is játszott 2012-ben. Úgy tűnik, hogy jobban szerepel guard pozícióban.

BRANDON THOMAS (6-3, 317, Clemson)

Egy esetleges második körös pick-re is esélye volt, amíg nem szenvedett elülső keresztszalag sérülést a New Orleans Saints edzésén. Sérülése hatással lehet a draft eredményére, és befolyásolhatja a teljes újonc szezonját. Bal oldali tackle-t játszott az elmúlt két szezonban, de valószínű, hogy guard-ként fog szerepelni az NFL-ben.

MIKE MAYOCK TOP CENTERS

MARCUS MARTIN (6-3, 320, Southern California)

2013-ban lett center 2011-ben és 2012-ben guard-ként játszott. Teljesítményével szép lassan felmászott a draft táblán.

WESTON RICHBURG (6-3, 298, Colorado State)

Mind az 50 mérkőzésen kezdő volt, ebből 45 alkalommal centerként. ... Erős osztályba került, de emlékezetes teljesítményt nyújtott a Senior Bowl-on, és egy 2012-es mérkőzésen az Alabama ellen.

TRAVIS SWANSON (6-5, 312, Arkansas)

Kezdett az összes mérkőzésen és jól szerepeltek Southeastern Conference versenyében. ... Erős vezető, csapatkapitány volt az utolsó két szezonban.

HELYI ESÉLYES

DAKOTA DOZIER (6-4, 313, Furman)

A karakán guard háromszoros All-Southern Conference választás volt. Akár a harmadik fordulóban csapatra találhat, köszönhetően csodálatos fizikumának és méretének.

KITŰNŐ COMBINE

RUSSEL BODINE (6-3, 310, North Carolina)

A legjobb volt az NFL Scouting Combine-on fekve-nyomásban. Ötödik helyen végzett a támadó linemen-ek között súlypontemelkedésben és a hatodik lett távolugrásban. Közép-körös pick lehet, center vagy guard poszton.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu