Idén Derrick Brooks-t iktatják, a Ring of Honor tagjai közé

A Tampa Bay Buccaneers hivatalosan is bejelentette, hogy a következő tagja a Ring of Honor-nak, Derrick Brooks lesz, aki idén kerül majd beiktatásra.

Az egykori linebacker így csatlakozhat a csapat olyan legendáihoz, mint John McKay, Lee Roy Selmon, Jimmie Giles, Paul Gruber, és Warren Sapp. De nem ez az egyetlen megtiszteltetés, mely egykori bajnokcsapatunk tagjára vár, hisz a Halhatatlanok Csarnokának is tagja lesz, ahol ő lesz történetünk során a harmadik Buccaneer, Lee Roy Selmont, és Warren Sapp-ot követően.

Brooks teljesítményét valóban nagyon nehéz egy pár mondatban felsorolni, de azért megpróbáljuk. 11 Pro Bowl válogatottság, 9 All-Pro válogatottság. Walter Payton, az év embere díj 2002-ben. Az év védekező játékosa 2002-ben. Az év linebackere 2002-ben. 2005-ben Pro Bowl MVP. És nem mellékesen a 2000-es években, beválasztották az évtized csapatába is. 224 mérkőzésen lépett pályára, ebből 221 meccsen kezdőként. Bemutatott 1715 szerelést! Karrierje során szerzett 25 interceptiont, és még 7 védekező touchdownt is!

Azt hiszem a Buccaneers Ring of Honor szervezete valóban semmit sem érne, ha nem választaná Derrick Brooks-ot a sorai közé. Hisz valóban az egyik, ha nem a legkiválóbb játékos, akit valaha ez a franchise látott.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com