Rivera újra munkában

"Nagyon jól érzem magam, hogy újra edző lehetek," mondta Rivera, a csapat első rookie minicamp edzése után.

Az első és legfontosabb, hogy Rivera és az edzői stáb kapott egy esélyt, hogy a draftolt játékosok és a draftolatlan szabad ügynökök végre a rendszerbe kerüljenek ezen a két napos táboron.

"Reméljük, hogy pontosan meglátjuk, hogy a draft és a PFA (priority free agents) szerzeményeink hol is tartanak," mondta Rivera. "Szeretnénk látni, hogy ezek a srácok képesek felzárkózni ahhoz, amit csinálunk, és gyorsan utolérnek minket. A mi feladatunk az, hogy tanítsuk ezeket a srácokat, és megtalálni a helyüket, ahol a lehető legmagasabb szinten játszhatnak, hogy megnyerjük a mérkőzéseket."

Túl a draft választásokon és a draftolatlan szabad ügynökökön, ott vannak a további meglepetések - a próba játékosok, akik jó benyomást keltettek. Rivera azt mondta, reméli, hogy "pár" tryouts játékost megtartanak, amikor a minicamp kiértékelésre kerül.

"Van néhány fiatal srác, akiket ide hívtuk, és megakadt közülük néhányon a szemünk." mondta Rivera. "Néhány srác futóútvonala nagyon jól néz ki. Nagyon lenyűgözött néhány linebacker és néhány defensive back. Ez egy jó csoportja az általunk hozott fiataloknak, és adott nekik a lehetőség, hogy megmutassák, mit tudnak."

Rivera-t arra kérték, hogy mondjon olyan nevet a próba játékosok közül, akik felkeltették a figyelmét az első edzésen, de sajnos, 35 új névre nehéz emlékezni.

"Jegyzeteltem, de nem vagyok egészen biztos benne, hogy ki kicsoda." viccelődött Rivera. "Van egy csomó új név és szám."

És Rivera számít több fiatal játékosra, hogy elősegítse a Carolina Panthers újabb előrelépését 2014-ben.

"Ez a csapat van olyan tehetséges (mint a tavalyi)," mondta Rivera.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu