A Commanders még mindig nem nevezte ki a kezdőirányítóját

Sam Howell a Washington Commanders kezdőirányítójaként kezdte meg a holtszezont de azóta semmi sem változott illetve semmi sem lett hivatalos. Howell kapta a legtöbb elsőcsapatos gyakorlatot az edzőtáborban de még nem nevezték ki hivatalosan is kezdőnek.

Annak ellenére, hogy úgy vélik csak idő kérdése, hogy Ron Rivera mikor nevezi ki Howellt az első heti kezdőjátékosának, az edző még nem áll készen arra, hogy mindezt megtegye. Arra a szerdai kérdésre, hogy készen áll-e már arra, hogy megnevezze a kezdő irányítót, Rivera kitérő választ adott és inkább a Howell által mutatott pozitívumokra koncentrált.

"Le kell ülnöm Eric (támadó koordinátorral) (Bieniemy) és Tavita (QB edző) Pritcharddal, tényleg ki kell értékelnem, és meg kell győződnöm arról, hogy megteszi azokat a dolgokat, amiket meg kell tennie" - mondta Rivera. És tegnap nagyon jó napja volt. Nagyon elégedettek vagyunk vele, miután megnézzük a szalagot  meglátjuk, hogy milyen lesz. Ma utazunk, úgyhogy holnap leülünk, és átnézzük, és beszélünk Samről, és tényleg csak értékeljük ahogyan Jacoby-t (Brissett) is értékeljük. Úgy értem Jacoby is csinált néhány nagyon jó dolgot, szóval most nagyon jól érezzük magunkat az irányítókkal kapcsoltban."

Fotó: twitter.com