Az 5 legnagyobb Giants sleeper

Az év ezen szakaszában a találgatásoké a főszerep, így most következzen az az öt "ismeretlennek" számító játékos, akik 2014-ben berobbanhatnak a köztudatba.

Michael Cox

Csapatunk edzői stábja nagyra tartja, nem véletlenül draftolták tavaly (draftolatlan játékosnak várták). Újoncként elsősorban visszahordóként szerepelt, kick returnerként átlagos teljesítményt nyújtott. Futó poszton nem kapott sok lehetőséget és egyelőre nem lehet megállapítani mennyi potenciál is van benne, hiszen elsősorban beugróként játszhatott csak és a támadófal sem volt a topon. David Wilson újabb MRI vizsgálat előtt áll, Andre Williams újonc, Peyton Hillis pedig a rövid yardos szituációknál kerülhet előtérbe. Kevesen számítanak rá, de itt van Cox esélye, hogy felzárkózzon Rashad Jennings mellé/mögé.

Adrien Robinson

Első két évében összesen 3 mérkőzésen szerepelt és komoly probléma akadt tartósságával. A tight end helyzet katasztrofális, jelenleg pedig Robinson van a rangsor elején. Egyetemén elsősorban blokkolásban kellett helytállnia, e mellé azonban korábbi mért idejei alapján kiváló fizikai képességekkel rendelkezik. Hogy ki tudja-e ezeket használni, az idén kiderül, ha most sem tud bizonyítani, akkor könnyen véget érhet számára a profi karrier.

Brandon Mosley

A támadófal tavaly teljesen összezuhant, számos rossz teljesítményt és sérülést is láthattunk az ötöstől. Mosley nem kapott sok lehetőséget és lehet ez az ő szerencséje. Nem bízok már túl sok fiatal OL játékosban, ő azonban megérdemel még egy esélyt. Chris Snee utolsó szezonjára készül, John Jerry ki tudja meddig marad, Weston Richburg pedig hosszútávon inkább center lehet.

Charles James

Tavalyi kedvenc UDFA játékosom, nem csoda, hogy csak ő tudott rosterre kerülni 1 éve (igaz szezon közben aktiválták a gyakorlócsapatból). Nagy konkurenciával kell megküzdenie, de eddigi élete során is mindig hátrányból indult, most pedig az NFL-ben van. Könnyen a special team erőssége lehet, ráadásul visszahordani is tud. Méretéhez képest fizikális játékos, akinek már a keretben maradás is siker lenne, azt követően azonban láthatunk tőle akár szép dolgokat is.

Cooper Taylor

Túlságosan nem örültem tavaly az érkezésének és még mindig nem győzött meg, de a jelenlegi helyzet neki kedvez. Will Hill valószínűleg távozik, így előrébb léphet a rangsorban. Elsősorban a speciális egységben aknázhatja ki képességeit, de harmadik számú safety-ként néha a pályára kerülhet majd.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: zimbio.com

Címkék: newyorkgiants