Mi újság a Panthers-nél TE poszton?

Greg Olsen csapat rekordot döntött elkapásaival a tight end-ek között az elmúlt két szezonban, de idén akár segítsége is lehet.

"Rengeteg veterán tight end van, nem igazoltunk újoncot. Mind a hat srác esélyes a szereplésre, rendelkeznek NFL tapasztalattal és lehetőségük van arra, hogy hozzájáruljanak a csapat sikeréhez."

Az OTA félidejében Rivera azt mondta, szereti azt, amit ettől a csoporttól kap. Még mindig Olsen a vezetö, de Ed Dickson is ide tartozik, aki 100 elkapással 1026 yardot szerzett az elmúlt három szezonban Baltimore-ban.

A Carolina Panthers tight end-jei hasonló számokat produkáltak Rivera mindhárom szezonjában - elérték a 900 yard-os határt. A Carolina az ötödik helyen végzett az NFL-ben a szerzett pontok alapján 2011-ben. 2012-ben és 2013-ban a Panthers a 18. volt.

Dickson és Mike McNeill bebizonyította játékszervezői képességét, míg a tavalyi igazolások - Brandon Williams és DC Jefferson - fejlődő passz-elkapók. Richie Brockel, aki a negyedik szezonját kezdi a Panthers-ben, bebizonyította, hogy egy "jack of all trades" (angol szólás, az az ember aki mindenhez ért, de semmihez sem eléggé (Mekk mester)).

"Ha van egy extra tight end a játékban, akkor sokkal több dolgot tudsz csinálni," mondta Rivera. "Attól függően, hogy ki a tight end, elküldheted fullback-nek, wide receiver-nek vagy szélső tight end-nek. Ettől lesz sokoldalú az, amit csinálunk."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu