Giants minicamp nyilatkozatok

A New York Giants játékosai és edzői is megszólaltak a minicamp végén, tőlük következik egy-egy idézet.

"Roppant izgatott vagyok emiatt. Új energiával, új arcokkal gazdagodtunk. Különböző sebességgel rendelkeznek és eddig remekül működnek együtt." -Perry Fewell DRC és Thurmond érkezéséről.

"Pont olyan mint amilyennek gondoltuk megszerzésekor. Élmunkás, keményen dolgozik, tudja mit kell csinálnia és jól is kommunikál. Az ötlet, hogy mindenki együtt dolgozzon bejött, Danny Langsdorfban és Craig Johnsonban is megtaláltuk a számításainkat, mindenki egy húron pendül. Sikerült fejlődnünk." -Coughlin az új OC-ról és a segédedzőkről.

"Több rendszert egyesítünk. A Giants offense hosszú ideig kiválóan szerepelt, megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Máshonnan, egy más szisztémából érkeztem, most pedig megpróbáljuk összepasszírozni a kettőt és megtartani a számunkra előnyös elemeket." -Ben McAdoo a rendszeréről.

"Ismerjük a helyzetet, eleget beszéltem már róla. Várom, hogy (július) 21-én zöld utat kapjak." -David Wilson a sérüléséről.

"Egészséges és tudott edzeni is, ami meglepett egy picit. Nem tudtuk mikor kaphatjuk vissza, így jelenléte óriási pluszt jelent. Kiváló munkát végzett a tanulásban és minden egyes edzésnapra külön készült. Rövid idő alatt az offense élére állt, jó munkát végzett velük. Azt hiszem mindenki elégedett jelenlegi helyzetünkkel, főleg vele." -az új QB edző Danny Langsdorf Manningről.

"Különböző személyiségek, ennyit tudok elmondani róluk. Gilbride edzőnek jó rálátása van mindenre, de ez szerintem megvan McAdoo-ban is, csak más emberek." -John Conner régi és új offensive coordinatoráról.

"Remek játékosaim vannak. Ritkán láttam ilyen jó hangulatot 30 éves edzősködésem során. Beszélünk egymással, ők pedig figyelnek. 'Neked gyorsabbnak kell lenned a protection során, neked jobban kell elkapni a labdát.' Ők pedig 'rendben edzőbá, vettem az adást.' Nagyon tetszik ez a fajta mentalitás." -a RB coach Craig Johnson játékosairól.

"Amíg nem látok mindenkiből többet, addig nem tudok beszélni a kezdőcsapatról. Ehhez még túl korán van. Ezt pontosan tudom, amíg nem teljes felszerelésben edzünk, addig nem beszélhetünk a támadófal valódi teljesítményéről. Fel kell venni a vállvédőket, hogy blokkolni is lehessen nekik." -az OL edző Pat Flaherty a jelenlegi helyzetről.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nydailynews.com