A Patriots is aláírt az elsőkörös választottjával

A New England Patriots tegnap bejelentette, hogy aláírt az első körben kiválasztott játékosával, a defensive tackle Dominique Easley-vel. A Draft 29. helyén kiválasztott védőfalember négyéves újoncszerződést írt alá amely tartalmaz egy opcionális ötödik évet is. A hírek szerint a szerződés 7.3 millió dollárról szól amely 5.89 millió dollár garantált keresetet és 3.63 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz.

Easley a Florida Egyetem játékosa volt és négy év alatt 26 mérkőzésen lépett pályára az egyetemi ligában. Nem alakult a legszerencsésebben az eddigi pályafutása mert már mindkét térdében elszakadt egyszer a keresztszalag. Az utolsó, komolyabbnak mondható sérülését 8 hónapja szenvedte el emiatt csak 3 mérkőzésen tudott pályára lépni a végzős évében.

A Patriots offseason edzésein is csak limitált edzésmunkát végzett de az előrejelzések szerint teljesen fel fog épülni az alapszakasz kezdetére. A tavalyi szezonban a védőfal két játékosa is sérülés miatt idejekorán kénytelen volt befejezni a szezont így igazából már három sérülésből visszatérő játékossal kell számolni a defensive koordinátorral.

(nfl.com, Fotó: boston.cbslocal.com)