Jamaal Charles kihagyhatja az edzőtábort

A Kansas City Chiefs running backje Jamaal Charles új szerződést szeretne magának ezért azon gondolkodik, hogy tiltakozásképpen ki fogja hagyni a csapat edzőtáborát. A holdout gondolata azért merült fel a futóban mert a csapat új szerződést akar kötni az irányító Alex Smith-el és a linebacker Justin Houston-al és Ő maga sem akar lemaradni egy jól fizető szerződésről.

Az NFL Media szakértőjének, Ian Rapoport-nak tegnapi információ szerint a Chiefs vezetősége már dolgozik Charles új szerződésén de a jelek szerint az edzőtábor első napjairól így is hiányozni fog. A Chiefs edzőtábora holnap veszi kezdetét hivatalosan. Jelen állás szerint Charles a régi szerződésében foglalt összegért idén nem fog pályára lépni.

Charles hatéves, 27.97 millió dolláros szerződést kötött 2010-ben amely értelmében 3.65 millió dollárt fog keresni jövőre ami nem reprezentálja megfelelően, hogy a liga legjobb öt running backje közé tartozik. A futó 1.980 összyardjával második, 19 össztouchdownjával pedig első lett a játékosok között tavalyi szezonban.

(nfl.com, gamerhub.tv)