Giants mérkőzés utáni hírek

Az első csapat támadó egysége a futójátékon kívül borzalmasan festett, Eli Manning azonban optimistán látja a jövőt:

"Rendkívül magabiztos vagyok a képességeinket illetően. Ez még csak az előszezon és nem mutatunk meg mindent magunkból, de a következő hetekben kicsit agresszívebbek leszünk és meglátjuk mi sül ki belőle."

Damontre Moore sokat fejlődött újonc évéhez képest, a Steelers ellen négy szerelést gyűjtött össze és egyszer nyomás alá helyezte az irányítót is. A következőket nyilatkozta:

"Egyelőre nem vagyok boldog és elégedett sem. Ez csak preseason, ez még nem számít. A legfontosabb, hogy bebizonyítsam az edzőimnek, hogy mindent meg tudok csinálni amire kérnek és a lehető helyzetbe hozzam a csapatom. Keményen szeretnék dolgozni és kiérdemelni a tiszteletet."

John Conner lehetséges, hogy agyrázkódást szenvedett a mérkőzésen, bár Tom Coughlin elmondása szerint játékosa tisztának tűnt az összecsapás után. Elvégzik majd rajta az ilyenkor szükséges teszteket, hétvégi játéka egyelőre nincs kizárva.

Első körös választottunkról, Odell Beckham Jr.-ról ellenben jó hírek érkeztek, hiszen ma újra edzhet. Egyelőre egyéni munkát fog végezni, ha pedig nem lesz problémája, akkor akár társaihoz is visszatérhet. Nagy szükség is lenne rá, hiszen Jerrel Jernigan egyelőre nem brillírozott az oldalvonal mellett.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu