Idén sem lesz blackout Tampában

A Buccaneers vezetősége, a tavalyi évhez hasonlóan, ismét garanciát vállalt, hogy idén sem kell a blackout szabályt alkalmazniuk.

Bejelentették ugyanis, hogy a 2014-es szezon minden hazai mérkőzését elérhetővé teszik a helyi televíziós társaságok számára. Beleértve a két hazai felkészülési mérkőzést is, a Miami Dolphins, és a Washington Redskins ellen. Bár már az előzetes jegyeladások alapján most könyvelhető, hogy a blackout szabályt enélkül is elkerülhetjük idén, a legtöbb mérkőzésen. Azonban a tulajdonosi kör ismét magára vállalta, hogy felvásárolja a saját jegyeit, ha erre esetleg mégsem kerülne sor.

Ez már a második egymást követő év, hogy ilyesmit vállal a csapat magára. Teszi mindezt azután, hogy 2010 és 2012 között rengeteg mérkőzésről maradt le a helyi közönség, mert nem tudták értékesíteni szükséges számban a jegyeket, a blackout elkerüléséhez. Úgy néz ki a Bucs-nál arra a következtetésre jutottak, hogy a Buccaneers “márka” többet ér, ha a rajongók valóban látják is a mérkőzéseket.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com