Véget ért a Panthers edzőtábora

Véget ért az edzőtábor a Wofford College-en kedden, amikor a meleg végül visszatért, mielőtt a Panthers csomagolt és elindult visszatért Charlotte-ba. A negyedik Panthers edzőtábort értékelve Ron Rivera azt mondta, hogy szeretett volna egy kicsit több meleget, egy kicsit gyakrabban. 

"Nagyon boldog vagyok azzal, amit elértünk," mondta Rivera. "Ez egy jó tábor volt - minden tekintetben, kivéve a meleget. Bárcsak többször lett volna meleg. Egy kicsit hiányérzetünk van ez miatt. Egy csomó srác görcsöt kapott tegnap és ma. Ez nem jó, mert a Tampa Bay ellen (az alapszakaszban nyitón) meleg lesz. Fel akartunk készülni erre a melegben, és nem volt elég. Remélhetőleg igazi jó időt és meleget kapunk a következő napokban (Charlotte-ban). "

Az offensive tackle Nate Chandler és a tight end Greg Olsen az a két játékos, akik görcsöt kaptak és Rivera hangsúlyozta a hidratációt az edzés után. 

Volt egy csomó friss arc a kulcsfontosságú pozíciókban az edzőtáborban, és a center Ryan Kalil úgy érzi, sikeresen beilleszkedtek. 

"Elvesztettük néhány srácot a rendszerből, akik tudták, hogy mit csinálnak, így a legnagyobb dolog az volt, hogy kaptak egy csomó információt ezek a fiatal srácok, és láttuk, hogy tudják kezelni," magyarázta Kalil. "A legfontosabb, hogy nem estünk ki a ritmusból. Igazán jó munkát végeztünk, és ez egy óriási eredmény, mert nem szeretnénk újra az ABC-től kezdeni." 

Rivera a tábor alatti különböző pozíció harcokból különösen elégedett volt a támadófal előrelépésével, Byron Bell baloldali tackle poszton nyújtott teljesítményével és Chandler személyével a jobb oldalon.

"Az esetek többségében jó kezekben van az offense," mondta Rivera. "Vannak, akik előreléptek, és odatették magukat, hogy segítsenek nekünk. Izgatott vagyok emiatt."

"Azt hiszem látható, hogy milyen közel vagyunk a csoport végleges formájához. Most meg kell tanulniuk összejátszani, egyre jobban összeszokni és bízni egymásban." tette hozzá Dave Gettleman.

Az elkapók kapcsán Rivera egyetértett azzal, hogy az első körös draft választás Kelvin Benjamin és veterán szabad ügynökök, Jerricho Cotchery és Jason Avant kiemelte magát, mint a legjobb három. 

"Igen, igen," mondta Rivera. "Ez a három srác igazán szépen teljesített." 

A defensive back, valamint a cornerback poszt továbbra is kérdéses. 

"Szeretném kiválasztani őket a jövő héten, vagy utána," mondta Rivera. "Néhány srác kap majd valami nagy lehetőséget, hogy megtudjuk, ki fog szerepelni a secondary-ban." 

Rivera nem aggódik a hosszabb ideje sérült játékosok, azaz a defensive end Charles Johnson (combhajlító) és a safety Roman Harper (láb) miatt sem.

"Nem aggódom," mondta Rivera. "Ez csak idő kérdése, mindannyian ott lesznek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu