Benjamin-t felkészítették a fokozott védelemre

Az elkapó Kelvin Benjamin-nak lehet, hogy csak egy elkapása volt eddig az előszezonban, de a Panthers felkészítette az újoncot a nagyobb figyelemre, amit a védelemtől valószínűleg kap majd.

"Védekezésképpen tettünk néhány dolgot, hogy olyan helyzetekben legyen, amikkel találkozhat, nyomás alá helyeztük, kettős védelmet kapott," mondta Ron Rivera. "Azért, hogy szokja. Elég jól csinálta. Valószínűleg ez más, mint amit az egyetemen megtapasztalt, de ez tényleg egy kulcsfontosságú kérdés, hogy hogyan kezeljük."

Benjamin Cam Newton-nak futja az útvonalakat vasárnap este. Rivera megerősítette, hogy az irányító fog kezdeni és játszani fog legalább egy negyedet a Kansas City Chiefs ellen.

Az elkapó Philly Brown kap egy lehetőséget punt visszahordóként, mivel a Panthers megpróbál választ találni a visszahordó posztra.

"Philly kap egy lehetőséget ezen a héten, hogy megmutassa, mit tud." mondta Rivera. "Tudom, hogy juniorként a főiskolán ezt csinálta. Megvan ez a fajta képessége."

Rivera elmondta, a defensive end Charles Johnson, aki visszatért az edzésekhez csütörtökön, kap 12-15 snap-et az első előszezon meccsén.

A linebacker Chase Blackburn, aki hátsérülést szenvedett csütörtökön, nem fog játszani a Chiefs ellen, bár az MRI eredmények azt mutatták, hogy a sérülés nem tűnik komolynak.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu