Newton felkészült az előszezon debütálásra

Nehéz megmondani, hogy Cam Newton vagy Ron Rivera izgatott jobban amiatt, hogy Newton bemutatkozik az előszezonban. Azt könnyebb megmondani, melyikük az idegesebb. 

"Szereti a versenyt, és meg akarja nyerni," mondta Rivera. "Az a fontos, hogy ott lesz kint, és lát valamit, a következő dolog, tudod, hogy meg fogja csinálni. Ez ő. Nagy versenyszellem. Nyerni akar." 

Newton nem játszott a Panthers előszezon nyitó mérkőzésen múlt pénteken, hogy a műtött bokáját tovább erősíthesse. 

"Bármikor kapsz egy lehetőséget a versenyre - akár edzésen, akár az aktuális akcióban - ez mindig pozitív," mondta Newton. "Legyen az előszezon vagy edzés, azért dolgozol, hogy egyre jobb legyen a kapcsolat a játékosokkal és a játékterv végrehajtása." 

Newton azt mondta, "az edző bármit mond, az a dolgom." Csütörtökön, az edzőtábor keddi befejezését követő első Panthers edzés után Rivera nem tudta megmondani, hogy mennyi időt fog Newton játszani. 

"Majd meglátjuk," mondta Rivera. "Értékeljük, hogy csinálja, és hogyan játszik a támadófal, eldöntjük, hogy milyen sokáig akarjuk még ott tartani őt. De az eredeti terv az, hogy beáll az első negyedben, aztán majd meglátjuk."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu