Santonio Holmes a Bears-nél folytatja

A Chicago Bears tegnap bejelentette, hogy szerződtette a New York Jets és a Pittsburgh Steelers korábbi wide receiverét Santonio Holmes-t. Holmes szerződtetése mellett a Bears elküldte a receiver és kick returner Eric Weems-t.

A 2009-es Super Bowl MVP-je egyéves szerződést kötött új csapatával de az utóbbi évek sérülései és gyengébb teljesítménye miatt már csak kiegészítő játékosnak szerződtették. A Brandon Marshall - Alshon Jeffery páros utáni harmadik számú elkapó posztért kell majd megküzdenie Chicagóban.

Holmes-t a 2006-os Draft első körében választotta ki a Steelers majd négy évvel később egy ötödik körös pickért eltradelték a Jets-el. Az utolsó két szezonban 15 mérkőzésen lépett pályára, 728 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt szerzett.

Az elkapó megítélése sokat romlott az elmúlt években, gyengült a teljesítménye és több alkalommal megkérdőjelezték a munkamorálját is. Mindennek ellenére sokat hozzáadhat a Bears támadósorához de először le kell győznie Josh Morgan-t, hogy bekerüljön a csapatba.

(nfl.com, Fotó: facebook.com/nfl)