Az Eagles eltradelné Mark Sanchez-t

A Philadelphia Eagles vezetőedzője Chip Kelly bejelentette, hogy eltradelnék az idei offseasonban szerződtetett irányítójukat Mark Sanchez-t. A tartalékirányítónak szerződtetett játékos sérülés miatt kihagyta az egész tavalyi szezont és a New York Jets szurkolói alaposan kiutálták az elmúlt években de pár jó előszezon mérkőzést követően alaposan megváltozott Sanchez megítélése.

"Mindenkit meg fogunk hallgatni. Nem fogjuk homokba dugni a fejünket és nem fogunk nemet mondani senkinek sem. Ez egy jó üzlet mindenki számára, egyelőre még gondolkodunk rajta." - nyilatkozta Kelly.

Sanchez előszezon statisztikái a két mérkőzést figyelembe véve jók, de nem szenzációsak. Összesen 196 passzolt yardot, 2 touchdownt szerzett és volt 1 interceptionje is. Passzpontossága viszont már figyelemre méltó ugyanis 22 átadásából 18 sikeres volt.

Jelenleg nem lehet megmondani, hogy Chip Kelly pontosan mit is akart elérni ezzel a nyilatkozatával mert két előszezon mérkőzés miatt még nem fognak harcolni érte a csapatok. Az utolsó szezonjai alapján egy késői körös picknél jobbat nem fognak kapni Sanchez-ért és mivel szabadügynökként érkezett márciusban az eltávolításával nem csinálnának valami hatalmas üzletet.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)