Amit tudnod kell az Eagles következő ellenfeléről

1.)    Az emberek többségének a jelenlegi Coltsról egy név ugrik be:Andrew Luck. Az Indianapolis irányítója a héten fogja ünnepelni 25. születésnapját és a harmadik szezonjában nagy dolgokat várnak tőle. 

2013-ban passzainak a 60,2% sikeres volt és 6,7 yard/passzkísérlet átlagot hozott. 23 TD-t dobott, 9 interception mellett. Ezek nem kiemelkedő számok, de a Colts hihetetlenül jó volt a szoros meccseken. Lucknak az eddigi két szezonja alatt 11 game-winning drive-ja van és nyolcszor fordították meg a meccset úgy, hogy az utolsó negyedre hátránnyal mentek. 


Első heti számai a Broncos ellen: 35/53, 370 yard, 2 TD, 2 INT 

2.)    A Coltsnak van a negyedik legidősebb rostere. Trent Richardson eddig hatalmas csalódás. A Denver ellen 6 futásból hozott 20 yardot. A veterán Ahmad Bradshaw is próbálja segíteni a csapatot az előrehaladásban, az első héten 5 elkapása volt 70 yardért. 

Reggie Wayne novemberben lesz 36 éves és ACL műtétről jön, ennek ellenére első héten Ő kapta el a legtöbb yardot a csapatban: 9 elkapás, 98 yard. Tavaly T.Y Hilton-t 138x vették célba és ebből 82 elkapást szerzett, amikből 1083 yardot hozott. Idén igazolták le az elkapó Hakeem Nickset, aki Denver ellen 36 yardot hozott 5 elkapásból. 

3.)    A támadófal nem igazán jó Indianapolisban, azonban nem olyan könnyű sack-elni Luckot. A tavalyi szezonban a 6. legjobb sack-rátájuk volt a ligában. Igaz a Broncos 3x is földre tudta vinni Luckot. 

Mindkét guard poszton fiatalok kezdenek: Hugh Thornton (3. körös pick tavaly) és Jack Mewhort (2. körös pick idén). A fal közepén pedig az ex-Eagle A.Q. Shipley található.  

4.)    Robert Mathis nélkül nincsen kiemelkedő pass-rush a Coltsnál, azonban a secondary több jó játékosból áll. Vontae Davis 4 elkapáson és 50 yard alatt tartotta a denveri elkapót, Demaryius Thomast, annak ellenére, hogy Manning 11x vette célba.  LaRon Landry 2012-ben Pro Bowl-ra is eljutott és nagy ütköző hírében áll, azonban passz ellen sebezhető. 

Colts D# 3-4-es rendszerben játszik és remélik idén többet fognak kihozni a tavalyi első körös választottjukból, Bjoern Werner-ből. 

5.)    A tavalyi szezonban a Colts védelme a TE-k ellen mindössze a 26. helyen állt. Julius Thomas 7 elkapást, 3 TD-t szerzett ellenük és 100 yard felett zárt. Ahogy a statokból látszik D’Qwell Jacksonnak igencsak meggyűlt a baja Thomas-al, így könnyen elképzelhető, hogy Zach Ertz-nek ismét nagy meccse lesz. 

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu