Philly Brown fent és lent

A veterán Jerricho Cotchery combhajlító sérülése miatt kezdőként lépett pályára, és a draftolatlan újonc elkapó Philly Brown elkapta szinte az összes labdát, ami vasárnap este felé ment.

De egy labdát nem tudott elkapni, és az nem olyan volt, mint egy sikertelen passz. A Pittsburgh Steelers megalapozta vele a győzelmét a Panthers ellen.

"Nem fedeztem elég gyorsan a labdát, és kiütötte a kezemből," mondta Brown, akinek a labdavesztése egy punt return-nél megpecsételte a Carolina sorsát. "Túl sokat akartam. Az okos játékot kellet volna csinálnom, és ráesnem, de felvettem. Ez olyasmi, amiből tanulni fogok. Továbblépek, és jobb leszek."

A Panthers nagyon nagy vereséget szenvedett egyébként, és lehet, hogy nem is lett volna esélye a meccsben maradásra, ha nincs Brown. Hét elkapással 66 yardot szerzett, hat elkapása a Panthers pontszerző drive-jaiban volt.

"Ő egy fiatal srác, aki adott nekünk egy hatalmas szikrát a támadásban ma este." mondta a tight end Greg Olsen. "Egy hatalmas pozitívum volt ma este. Nem hagyhatjuk, hogy egy játék határozza meg az estét. Philly sok snap alatt volt igazán megbízható a passzjátékban. Adott nekünk egy szikrát, gyorsak voltunk."

De érthető, hogy amiatt a játék miatt a legtöbb meccs utáni kérdés Brown fele irányult . Miután Olsen egy 35 yardos TD-t szerzett, és a védelem kényszerített egy 3&out-ot, a Panthers némi lendületet kapott, és lehetősége volt visszakapni a labdát 11 perccel a vége előtt, 23-13-as hátránynál.

Brad Wing 59 yardos puntját Brown a 12 yardos vonalon várta, és kissé rosszul helyezkedett, miközben sietve el akarta kapni. A labda lepattant róla, és a földre esett, összeszedte a labdát, és megpróbálta visszahordani, de a safety Sharmarko Thomas kiütötte a kezéből.

A tülekedésben a labda az end zone-ba pattogott, ahol a Steelers safety-je, Robert Golden megszerezte azt, a touchdown-nal 30-13-ra növelve az előnyt.

"A játékosok felváltva követnek el hibákat. Philly egy nagyszerű játékos, láthattad ma. Nincs kétségem afelől, hogy visszatér ebből, és nagy hatással lesz ránk." mondta Cam Newton.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu