Tedford továbbra sem elérhető a Bucs számára

Idén még egy alapszakasz mérkőzésen sem tudta támadókoordinátorunk jelenlétével segíteni a Tampa Bay Buccaneers-t, és úgy néz ki egészségügyi problémái miatt jó időre távol fog maradni.

Pedig már kezdtünk örülni, hogy vasárnap a Steelers ellen elérhető lesz számunkra, és ha világrengetően nem is, de némiképp változni fog pozitív irányban a Buccaneers játéka. Azonban Jeff Tedford továbbra sem tudja szívproblémái miatt vállalni a munkát, és meghatározatlan ideig távol fog maradni a csapat ügyeitől. A közeljövőben pedig egyáltalán nem számíthatunk rá.

Tedford már az előszezon nagy részét távol töltötte, de már az első hétre várták visszatértét, és szerették volna ha kicsit több időt tölt a csapat mellett, azonban ezt egészsége még mindig nem teszi lehetővé. A támadóegységet sajnos így továbbra is Marcus Arroyo fogja vezetni, aki nem nyerte el játékhívásaival maradéktalanul a szurkolók szeretetét.  A vezetőség talán ezért is szeretné, hogy a Colorado egykori vezetőedzője Jon Embree is nagyobb részt vállaljon ezekben a munkálatokban. Ő jelenleg a tight endeket edzi nálunk. Azonban ha Tedford tényleg nem tér vissza huzamosabb időn belül, fent áll a lehetősége annak is, hogy a csapat felvesz egy ideiglenes támadókoordinátort, aki segít Arroyonak a játékhívások kapcsán.

Mi Bucs szurkolók pedig aztán kaptunk már hideget meleget ettől a szezontól, és ahogy többetekkel beszélgetünk nap mint nap, azért mi is látjuk, hogy jóval csalódottabbak vagytok, mint az elmúlt években. És bár mi is úgy gondoljuk, hogy az ember egészsége valóban fontosabb, így természetesen jobbulást kívánunk Tedfordnak. De úgy gondolom jogosan elvárjuk Arroyo-tól, és a csapat vezetőségétől, hogy maximálisan mindent megtegyenek a csapat gatyába rázása érdekében, és ne engedjék, hogy olyan csúfos mérkőzéseket kelljen bámulnunk ebből kifolyólag az egész hátralévő szezonban, mint most csütörtökön.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com