McLeod Bethel-Thompson ismet a csapatnál

McLeod Bethel-Thompson_2Mondhatjuk, hogy észhez tértek a vezetők és visszahozták McLeod Bethel-Thompson-t a csapathoz, még ha csak kényszerből is.

McLeod Bethel-Thompson ismét a Minnesota Vikings kötelékében. A sokak által szeretett és tavaly már a kezdőbe követelt irányító a Vikings tartalékcsapatának tagja.

McLeod Bethel-Thompson leginkább az előszezonokban kapott lehetőséget nálunk és 2012-ben valamint 2013-ban sikerült is kiharcolni a csapat harmadik számú irányítójának szerepét. Az előszezonokban megfelelő teljesítményt nyújtott sokan akár esélyt is láttak benne korábban. Jó felépítésű, erős karral megáldott játékos, aki képes egy 65-70 yardos passzal is megkínálni az elkapót, nem úgy Ponder akinek a félpályáig való eldobás is kínszenvedés.

Bethel-Thompson tavaly az 5. fordulóban volt kénytelen távozni, mert a csapat inkább elkövette az egyik legérthetetlenebb baklövést és elég nagy összegért szerződtette Josh Freeman-t, akivel csúnyán befürödtünk.

Azt nem tudni, hogy McLeod Bethel-Thompson felkerül-e az aktív keretbe, mert bár Matt Cassel IR listára került és véget ért a szezonja az edzők nyilván akarnak egy kis versenyhelyzetet teremteni Ponder és Bethel-Thompson között, így akár már a hétvége előtt felkerülhet.

Volt még egy érkező az edzőcsapatba. Az ex-Chargers TE, Ryan Otten.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com