Mérkőzés előtti sérülésjelentés: Min - Det 7. hét

Sérülésjelentés_1Sérült van rengeteg, lassan már mindenki fog játszani aki a keretben van.

A Buffalo Bills ellen megyünk a hétvégén. Sérült az van bővel hárman már most biztos, hogy nem lépnek pályára.

Kyle Rudolph (TE) továbbra is has és ágyéksérülés miatt van a listán, de mivel nem IR-s, így fel kell tüntetni a kötelező heti jelentésekben.

Már csak kérdéses Chad Greenway (LB) játéka, miután a héten már teljes edzést végzett minden nap. Eddig sorozatban három meccsen nem játszott kéz és bordatörése miatt, de úgy néz ki rendbe jött és talán be is vethető a Bills ellen.

Gerald Hodges (LB) és Corey Wootton (DE) sem edzett egyik napon sem a héten. Előbbi combizom, utóbbi derékfájdalmak miatt nem gyakorolhatott, egyikük sem játszik a vasárnapi meccsen.

Szintén combizomhúzódása volt Jabari Price -nak (CB), de őa héten fokozatosan egyre többet edzett, pénteken már teljes munkát végzett, ott lesz a meccsen.

Cordarrelle Patterson (WR) kisebb csípősérülése miatt van a listán, de teljes edzést végzett a hé minden napján, számíthatunk rá a Buffalo ellen.

Sharrif Floyd (DT) könyök és boka sérülése miatt szerdán limitálta edzett, csütörtökön egyáltalán nem edzett és pénteken is csak limitáltan mozgott. Greenway mellett ő a másik kérdőjeles játékos.

Chase Ford (TE) lábsérülés és Harrison Smith (LB) bokasérülés miatt került bele a heti jelentésbe, de mindketten rendesen végigedzették a hetet, így ők ott lesznek a meccsen.

Betegség miatt csak a csütörtöki edzésről hiányzott Michael Mauti (LB), aki bevethető a meccsen.

Linval Joseph (DT) a szerdai és csütörtöki napot bokasérülés miatt csak korlátozottan végezte, de pénteken már visszatérhetett teljes egészében, ott lesz a meccsen.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com