Ponder kezdő irányító akarna lenni

Christian Ponder_2A Minnesota Vikings csapatától idén búcsúzó irányító újra az élen akar járni.

Christian Ponder 2011-ben nagy reményekkel érkezett a Minnesota Vikings csapatához a DRAFT 12. összesített választási helyén. Akkor Donovan McNabb mögött nem kapott azonnal kezdő szerepet, majd az idény felétől már ő irányította a csapatot. 2013-ban viszont már nem számított olyan nagy tehetségnek és a nagy irányítókeringő alatt el is vesztette a kezdő szerepet. 

Idén már csak harmadik számú irányítónak számított egészen Cassel sérüléséig, után már ő volt az újonc Bridgewater cseréje.

Most viszont új lehetőségek tárulnak majd Ponder elé, hiszen egy új csapatban még akármi is megtörténhet. Nálunk ez volt az utolsó éve, mivel nem éltünk az opcióval, hogy itt maradjon az 5. évében új távlatok nyílnak előtte.

Igazából jó neki, hogy még képes elhinni, hogy valahol, valamikor még kezdő irányító lehet, de kik vagyunk mi hogy ítéletet mondjunk.

Chicago Bears? Ők úgy is élen járnak a megfelelő irányítók kiválasztásában. A Bills, ahonnan tegnap visszavonult az idén kezdőként szereplő Orton? Vagy esetleg egy CFL csapat? Majd meglátjuk.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com