Steve Smith a rossz időjárás miatt nem lett a Patriots játékosa

Steve Smith a Carolina Panthers korábbi elkapójától a tavalyi offseasonban megvált a csapata és szabadon igazolhatóvá vált.

Kora ellenére is nagyon kapós volt a szabadügynökpiacon hiszen a tavalyi fizetését is a Panthers-nek kellett kifizetnie.

A bérmentesség és a képességei miatt több csapat is a soraiban szerette volna tudni a veterán elkapót. Az egyik érdeklődő a New England Patriots volt akik látogatóra is hívták Smith-t.

Az eset apropóját az adja, hogy a hétvégén az AFC Főcsoport elődöntőjében Smith jelenlegi csapata a Baltimore Ravens a Patriots otthonába látogat majd. Az újságírók elkezdték faggatni Smith-t, hogy miért is a Ravens ajánlatát fogadta el tavaly márciusban. A magyarázat roppant egyszerű de meglepő volt.

A rossz időjárás miatt Smith nem tudott elrepülni Bostonba, hogy meghallgassa a Hazafiak feltételeit. 13 éves pályafutással a háta mögött akkor volt először szabadügynök és ezért pontosan nem tudta, hogyan is zajlanak ilyenkor a dolgok. Így elrepült Baltimore-ba és alá is írt a Ravens-el, több utat nem vállalt be.

Mint kiderült, hogy Smith aláírta az első papírt amit elétettek. Annyira rosszul azért nem döntött, hiszen egy playoff csapathoz csapatlakozott de hogy versenyben maradnak-e a végső győzelemért folytatott harcban az majd a hétvégén kiderül.

Az biztos, hogy most hétvégén is rossz idő lesz Bostonban, de az is biztos, hogy most semmi sem állíthatja meg Smith-t, hogy eljusson Foxborough-ba.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)