A Falcons Dan Quinn-t és Kyle Shanahan akarja szerződtetni

Az utóbbi napokban nagyon nagy csend volt az Atlanta Falcons körül így nagyon úgy néz ki, hogy a múlt hétvégén felröppent pletyka igaznak fog bizonyulni.

A szóbeszéd szerint a Falcons a Seattle Seahawks defensive koordinátorát Dan Quinn akarja kinevezni vezetőedzőnek és a Cleveland Browns korábbi edzőjét Kyle Shanahan-t szerződtetné offensive koordinátorként.

A Falcons vezetősége valószínűleg nagyon csalódott volt a Seahawks nem mindennapi fordítása láttán hiszen így meg kell várniuk a Super Bowl-t, hogy ki tudják nevezni az új vezetőedzőjüket. A hírek szerint Quinn legnagyobb riválisa a Lions defensive koordinátora Teryl Austin volt.

A hírek szerint a Falcons nem csak a vezetőedzőt hanem a támadókoordinátorát is kiválasztotta már Shanahan személyében. Matt Ryan-el egy igazán tehetséges irányítót, Julio Jones-al pedig egy bombabiztos célpontot kapna új állomáshelyén.

A tavalyi szezonjának nagy részét a Johnny Manziel körüli felhajtással töltötte de új csapatánál már nem kellene hasonló dolgokkal foglalkoznia. Azonban itt sem lesz egyszerű dolga, hiszen itt azonnal győznie kell majd.

A nagyon jól értesült szakértők, újságírók már azt is tudni vélik, hogy a Seahawks is felkészült Quinn távozására és a defensive backek edzőjét Kris Richard-ot fogja kinevezni védőkoordinátornak.

(nfl.com, Fotó: scoopnest.com)