Richie Incognito a Bills-nél folytatja

A Buffalo Bills bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök guardot Richie Incognito-t. A támadófalember egyéves, 2.25 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. A 31 éves játékos számára nem ismeretlen az új csapata hiszen 2009-ben a Bills játékosa volt.

Incognito-t a 2005-ös Draft harmadik körében választotta ki a St. Louis Rams és öt éven keresztül volt a csapat játékosa. Később a Bills majd négy éven keresztül a Miami Dolphins játékosa volt. A tavalyi szezont azonban teljes egészében kihagyta mert a botránya miatt nem talált magának csapatot. Eddigi pályafutása során 102 mérkőzésén lépett pályára az NFL-ben.

A problémák 2013-ban kezdődtek vele kapcsolatban amikor is kiderült, hogy terrorizálja a csapattársait. Főként az offensive tackle Jonathan Martin-t nem tudta békén hagyni aki miatt vizsgálat indult Incognito ellen. A vizsgálat után persze nem kellett senkinek de mostanra megváltozott a helyzet. A játéktudásával nincs is akkora baj és mivel Rex Ryan híresen jól tud bánni a kezelhetetlen játékosokkal így akár még nagyon jól is elsülhet az igazolás.

(bleacherreport.com, Fotó: bleacherreport.com)