Csoportriválisnál folytatja a Texans franchise rekorder elkapója

Az Indianapolis Colts tegnap bejelentette, hogy szerződteti a wide receiver Andre Johnson-t. Johnson hároméves, 21 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Az elkapó egész profi pályafutása során a csoportivális Houston Texans elkapója volt.

A Texans hétfőn küldte el az elkapóját és a bejelentést követően azonnal felvetette vele a kapcsolatot több csapat is. A Colts mellett a legfőbb érdeklődő a San Diego Chargers csapata volt. A hírek szerint a Chargers több pénzt ajánlott és gépet küldött Johnson-ért, hogy aláírják a szerződést de az elkapó végül a Colts-ot választotta.

A hírek szerint miután a Chargers lemaradt Johnson-ról a general manager Tom Telesco elsődleges célpontja pont a Colts korábbi veterán elkapója Reggie Wayne lett. Lehet, hogy csak bosszúból Johnson elhalászása miatt de Telesco tulajdonképpen jól ismeri Wayne-t hiszen korábban a Colts front office-ban tevékenykedett.

Johnson-t a 2003-as Draft első körének harmadik helyén választották ki, 12 szezon alatt 169 mérkőzésen 13.597 elkapott yardot és 64 elkapott touchdownt szerzett. Hétszer választották be a Pro Bowl-ra, kétszer az All-Pro első és második keretébe. Az összes Texans elkapó rekord Johnson nevéhez fűződik.

(nfl.com, Fotó: colts.com, cbssports.com)