Terrance Knighton is megkapta a szerződését

A Washington Redskins a múlt héten már szerződtette Stephen Paea-t és Ricky Jean Francois-t is és nem álltak le a defensive line megerősítésével. Tegnap bejelentették, hogy szerződtették szabadügynökpiac még elérhető legjobb tacklejét Terrance Knighton is.

A Denver Broncos defensive tackleje a piac negyedik legjobb elérhető játékosának számított így meglepő volt, hogy viszonylag későn és igen olcsón kelt el. A hírek szerint egyéves, 4 millió dolláros szerződést kötött a Redskins-el ami azért meglepően alacsony összeg egy magasan rangsorolt játékostól.

Az ilyen meglepően alacsony összegű és rövid terminusú szerződéseknek általában az az üzenete, hogy a játékos nem kapott az igényeinek megfelelő szerződést így egy rövid megállapodással eltólja a tárgyalásokat egy évvel. Egy újabb szezon után nagyobb eséllyel indul a jó szerződésért ha be tudja bizonyítani, hogy egy új és ismeretlen környezetben is képes a jó teljesítményre.

A várakozások szerint Paea és Jason Hatcher lesz a kezdő defensive end a következő szezonban és Knighton lesz a kezdő nose tackle amivel kimozdítja Chris Baker-t a kezdőcsapatból. A tavalyi kezdő Baker az újonnan szerződtetett Francois pedig tartalékként vágnak majd neki a következő szezonnak.

(nfl.com, Fotó: blogs.denverpost.com)