Jameis Winstont újra perelik, de ez nem fogja befolyásolni a Bucs döntését

Korábban már írtunk róla, hogy nagyon könnyen megeshet, hogy Jameis Winstonnak újra nemi erőszakkal kapcsolatos vádakkal kell szembenéznie. Nos, be is adták ellene a polgári keresetet.

Winston vádlója egy bizonyos Erica Kingsman, aki azt állítja a Florida State egykori irányítója megerőszakolta őt, testi sértést követett el sérelmére, és korlátozta szabadságában is. Erica Kingsman mit ad isten, természetesen kártérítést is követel. Melynek pontos összegét egyelőre nem tudni, az viszont bizonyos, hogy az összeg meghaladja a 15,000 dollárt. Legalábbis Kevin Vaughan, a Fox Sports munkatársa erről számol be.

Winston ellen már régóta folyik vizsgálat, és polgári per egy korábbi ügyben, a vádló hölgy, ott is mindent megtett, hogy ráhúzzák a játékosra a vizes lepedőt, ám semmilyen módon nem ítélték el, vagy büntették meg Winstont. Akkor az eljárás a Floridai Legfelsőbb Bíróságon folyt, Major Harding bíró vezérletével, aki alapul vett minden bizonyítékot, azonban úgy döntött, hogy nem találta a vádakat megalapozottnak, sem bizonyíthatónak. Ráadásul szerinte Winston története sokkal erősebb lábakon állt, mint az állítólagos áldozaté.

Ez az újabb polgári per nem is jöhetett volna rosszabbkor Winstonnak, hisz még nincs túl a drafton, és ő a Buccaneers egyik potenciális jelöltje az első cetlire. Azonban a Buccaneers-nél azt nyilatkozták, hogy ez a polgári per nem fogja őket befolyásolni a döntésükben.

Az utóbbi időszakban, ahogy egyre inkább közeledünk a drafthoz megy a kavarás, sok szakértő már Marcus Mariota-t helyezi előtérbe Winston ellenében. Napi szinten tárhatnánk elétek az új infókat a két irányítóról, csak az igazság az, hogy néha már magam sem tudom követni. Az ilyen szintű hisztivel meg már nem is vagyok hajlandó foglalkozni. Egy dolog bizonyos, mindkét irányítónak megvannak a maga előnyei, és hátrányai. Mindkét irányító jó játékos, mind két irányítónak vannak gyenge pontjai. Mint két irányítónak megvan az esélye, hogy karrierjük végén a Hall of Fame tagjai legyenek, mint ahogy mindkettejükben ott van a bust lehetősége is, bár külön – külön okokból. Egy biztos! Két hét múlva draft, és megtudjuk végre ki lesz a Buccaneers játékosa. Pár éven belül pedig azt is eldönthetjük, jó döntés született-e 2015. április 30.-án, Chicago-ban.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com