Winston viszontkeresetet nyújtott be vádlója ellen

Jameis Winston elkelt a draft első helyén, jól teljesít az újoncok táborozása során, egyelőre szimpatikus irányító benyomását kelti, NFL karrierje bontogatja szárnyait, itt az ideje visszavágnia.

Legalábbis valami ilyesmi járhat Winston, és ügyvédje fejében, akik most kontraproduktív módon perelik Erica Kinsman-t, azt a nőt aki korábban polgári keresetet nyújtott be Winston ellen, nemi erőszak vádja miatt. Az indok pedig hamis rágalmazás… “ami már- már rosszindulatúan, és megengedhetetlenül beavatkozott Mr. Winston üzleti, és személyes kapcsolataiba egyaránt.”

Miközben Erica Kinsman vádjai korábban, és most sem állják meg a helyüket a bíróság szemében, addig Winston és ügyvédje úgy gondolják, hogy a nő folyamatos vádaskodása már helyreállíthatatlan károkat okozott Winston mind szakmai, mind magánéletében, a Kinsman kisasszony ellen benyújtott viszontkereset kártérítési értéke pedig 75.000 dollárra rúg.

A Winston elleni vádak soha nem nyertek bizonyítást, pedig egy teljes eljárás végigfutott már a Floridai állam legfelsőbb bíróságán. Azonban ott is az a megállapítás nyert, miszerint Winston története sokkal erősebb lábakon áll, semmint vádlójáé. Bár a vélemények tudom, hogy megoszlóak az üggyel kapcsolatban, de a hivatalos eljárás akkor is Winston mellett döntött.

Így jöhet a viszontkereset, mely elég gyakori jelenség arrafelé a polgári perek után. Így ez a dolog továbbra sincs lezárva, az ügy el fog tartani még egy darabig…

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com