D.J. Swearinger és Khaseem Greene érkezett a Buccaneershez

Egy napig keringett a pletyka, hogy érkezik a waiverről a Bucshoz a Texans által kivágott safety, D.J. Swearinger. Nos végre megtörtént, ráadásul Khaseem Greene társaságában jött a gárdához.

D.J. Swearinger még egy második körös pick-kel került a Houston Texans csapatához, 2013-ban, de lemondtak a játékosról. Ha minden igaz ennek némi köze volt a hozzáállásához is, Swearinger ugyanis nem volt hajlandó a speciális egységben játszani. Nálunk pedig az az igazság, hogy akár kezdő is lehetne strong safety pozícióban, ha az edzőtáborban sikeresen megmérkőzik Bradley McDougalddal a helyért.

Két évet húzott le a Houstonban, ez idő alatt pedig bemutatott 144 szerelést, egy sack-ket, három interceptiont, levédekezett 10 passz kísérletet, és kierőszakolt négy fumble-t is.

A másik érkező játékos, a linebacker Khaseem Greene. Ki nem fogjátok találni honnan jött… igen Chicago-ból. Őt is szintén 2013-ban draftolták, még egy negyedik körös választási lehetőséggel. Azonban tökéletesen illik a Lovie Smith által megálmodott rendszerbe, ugyanis kicsi és gyors játékos. Azonban az ötödik, vagy hatodik számú játékosnál ebben a pozícióban nem fog előrébb lépni, olyan nevek mellett, mint Bruce Carter, Lavonte David, Danny Lansanah, vagy a frissen draftolt Kwon Alexander.

A Rutgers egyetemről érkezett az NFL-be. (Még Greg Schiano is szeretné.) Két éves Bears-es időszaka alatt bemutatott 38 szerelést, egy interceptiont, egy levédekezett passz kísérletet, és egy kierőszakolt fumble-t. A legtöbb idejét mégis a speciális egységben töltötte.

A fent említett játékosok érkeztével pedig a Bucs kivágta a safety MD Jennings-t a keretből. Így a maximum 90 fősre felduzzasztható roster, jelenleg 89 főt taksál.

Aprócska hír még, hogy három frissen draftolt játékosunk is szintúgy aláírta formalitásból készült szerződését, így a tegnap szerződött Kaelin Clay-hez csatlakozott még a negyedik körös Kwon Alexander, az ötödik körös Kenny Bell, és a hetedik körös Joey Iosefa is. Így már csak a második, illetve harmadik körös “nagy emberek” Donovan Smith, és Ali Marpet vannak hátra.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com