Előzetes: Vikings - Steelers Hall of Fame game

Preview Vikings-Steelers_PreSeason0_1Elérkezett végre az idő, megkezdődik az előszezonbeli menetelés, ma este jön a Vikings – Steelers.

Ma este Canton-ban kezdetét veszi az előszezon mérkőzésekkel tarkított része.

Elsőként a Minnesota – Pittsburgh találkozó kerül képernyőre és ezt lehet szó szerint is venni, mivel nálunk Magyarországon is élőben tekinthetjük meg a Sport2-n hétfő hajnali 2 órától.

1997 óta először szerepelünk a Hall of Fame Game-n, Canton-ban. Legutóbb a Seahawks-al csaptunk itt össze, az a meccs Vikings győzelmet hozott.

Eddig összesen 243 mérkőzést játszott a csapat az előszezonok során. 144 győzelem, 96 vereség és 3 döntetlen. Eddig összesen 7 alkalommal 1964, 1965, 1973, 1992, 1998, 2001 és legutóbb tavaly 2014-ben tudott hibátlan előszezont produkálni a csapat. 

A Steelers-el legutóbb 2013-ban játszottunk az emlékezetes London-i találkozón, ahol 34:27 arány győzedelmeskedtünk.

A meccsen sem Roethlisberger, sem pedig Peterson nem fog pályára lépni, így a legnagyobb sztárokat nem láthatjuk. Mondjuk Peterson 2011 óta nem lépett pályára előszezonban, ezt most sem fogja megszakítani.

Ellenfelünknél Landry Jones fog irányítani a meccs jelentős részében, míg nálunk Hill és Heinicke fog lehetőséget kapni.

Talán Wallace, Johnson és még pár valóban kezdő játékos ma tényleg játszani is fog, de inkább a cserék küzdelmét nézhetjük

Ez a meccs amúgy sem a győzelemről szól majd, de persze azért nyerjünk, ha lehet.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com