Mike Harris kezd RG poszton vasárnap

A Minnesota Vikings hajnalban semleges pályán fogadja a Pittsburgh Steelers csapatát az előszezon 0. hetében.

Azért a 0. hét és a semleges pálya, mivel ez még amolyan gálamérkőzés lesz, mivel a találkozót Canton-ban, Ohio államban rendezik, ahol a Hall of Fame tagok idei osztályát avatják be. Idén a Vikings és a Steelers kapta meg a megtiszteltetést, hogy szerepeljenek egy mérkőzésen.

Most azonban arra térünk ki, hogy ki is lesz a jobb oldali guard a meccsen.

Mint ismert csapatunknak lényegében ez az egyetlen betöltetlen posztja, ami kezdő játékosért kiált. Mike Zimmer a csapat vezetőedzője úgy látta jónak, ha vasárnap Mike Harris lesz a csapat kezdő falembere.

Harris volt a legkiemelkedőbb, a legjobb teljesítményt nyújtó játékosa a támadófalnak a Training Camp eddigi 10 edzése során. Nagyon magabiztosan és pontosan edzett és játszott az egymás elleni gyakorlatok, játékok során. Az edzések után a bal oldali guard-al, Brandon Fusco-val gyakorolta a helyezkedéseket és a különböző technikákat, hogy még jobb legyen.

A játékos nagyon megtisztelőnek érzi, hogy kezdőként számítanak rá és továbbra is száz százalékot fog nyújtani.

2012 első játékhete óta először fordul elő, hogy egy új támadó falemberrel áll ki a Vikings.

Zimmer elmondta, hogy döntésének oka a megfontoltság. Sokkal fontosabbnak tartja, hogy a helyes döntést hozzák meg, minthogy elkapkodják a dolgot és végül rosszul döntsenek. Szerinte most Harris az a játékos, aki a legalkalmasabb a kezdő RG poszt betöltésére.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com