A Panthers készen áll a Dolphins fogadására

A Panthers biztosan nem lazít az edzőtábor végén, a Wofford College-en. A Miami Dolphins érkezik a városba, két edzés lesz teljes felszerelésben, ami lezárja a tábort, mielőtt a csapatok előszezon meccset játszanak a Bank of America Stadium-ban szombat este.

"A következő két napban az intenzitás szintje igazán jó lesz." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Van rá lehetőség, hogy igazán jó munkát végezzünk. Nyolc napja volt az előző előszezon meccsünk, és hamarosan játszunk, ezért úgy gondolom, hogy jókor jön. Valóban tudunk dolgozni néhány dolgon."

A csapatok elsősorban a szituációs gyakorlatokra összpontosítanak majd. Rivera elmondta azt is, hogy mindkét csapat fog egyedül is gyakorolni, teljesen különálló pályákon és a scrimmage gyakorlatok során találkoznak majd.

Rivera és a Miami vezetőedzője, Joe Philbin az esetleg kimaradt részleteket akkor beszélték meg, amikor a Dolphins megérkezett Spartanburg-ba kedden délután.

Íme néhány példa, mire kell figyelni, amikor a csapatok kifutnak az edzőpályára.

Forráspont: Mindenki árgus szemekkel figyeli majd, mi történik a sípszó után. Nehéz elkerülni a harcot a közös gyakorlatok során, ahol két csapat egymás ellen játszik. Lehet, hogy csak egy edzés, de a büszkeség ott van a vonalon minden egyes ismétlés során. Meglátjuk, ki mennyire tud hűvös maradni a dél-karolinai hőségben.

Figyelni Suh-ra: A Dolphins tackle-je, Ndamukong Suh az egyik legdominánsabb defensive linemen a ligában. Hogyan tudja a két másodéves guard, Andrew Norwell és Trai Turner kezelni a kihívást, amikor találkozik Suh-val? Rivera alig várja, hogy megtudja.

"Ő egy dinamikus játékos, tudjuk jól." mondta Rivera. "Remélhetőleg megmutatja és tényleg kihívást jelent majd a fiatal srácoknak."

Harc a labdáért: Az egy-egy elleni csata az elkapók és a cornerback-ek között sok cselszövést igényel. Egyrészt a Panthers cornerback-jei, Josh Norman és Charles Tillman a Dolphins elkapói, Jarvis Landry és Kenny Stills ellen. Másrészt, a Carolina elkapója, Kelvin Benjamin a Pro Bowler cornerback Brent Grimes ellen. Ez a sok tehetség fej-fej mellett halad majd, amikor a labda a levegőben lesz.

Olvasni a játékot: Az irányítóknak nagy előnyt kell, hogy jelentsen a közös edzés. Kapnak  egy esélyt, hogy más, eltérő védekezést és rendszert is lássanak, mint amit ők használnak. A Carolina edzői stábja is reméli, hogy Cam Newton jól olvassa majd a védelmet és gyors, okos döntéseket hoz majd.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu