Amire figyeljünk a Jaguars ellen

Következik a második előszezon mérkőzésünk, melyen végre hazai pályán is bemutatkozunk. Ezúttal a Jacksonville Jaguars lesz az ellenfél, lássuk hát mi az ami prioritást élvez ma hajnalban.

First team offense

Az első csapat támadó egysége elég halvány teljesítményt nyújtott a Bengals ellen, így itt az idő a javulásra. Persze Manning általában takarékon van az előszezonban és Beckhamék sem biztos, hogy a legjobbukat hozzák, de a támadófalnak bőven akad oka a bizonyításra. Ereck Flowers sok dicséretet kapott a héten, Geoff Schwartz pedig visszatér sérülése után.

Harc az elkapók között

Több jó WR-t találunk a keretben, akik közül valaki valószínűleg hoppon marad. Beckham, Cruz, Randle és az újonnan érkező Harris helye biztosnak mondható, mögöttük pedig kettő vagy három kiadó helyet találunk. Erre James Jones, Corey Washington, Preston Parker és Geremy Davis is pályázik, így különösen fontos számukra, hogy minden egyes snapnél bizonyítsanak.

A pass rusherek

Jason Pierre-Paul még mindig nem tért vissza a csapathoz, így a többi játékosunkban kell bízni. Damontre Moore nagy szezon előtt állhat, Kerry Wynn pedig akár a kezdőbe is verekedheti magát. Kíváncsi vagyok Owa Odighizuwa játékára is, aki nagy fogás lehet.

Negyedik running back?

Rashad Jennings, Andre Williams és Shane Vereen mögött lehet még egy hely a rosteren, erre pedig Orleans Darkwa és Akeem Hunt is pályázik. Mindketten remekeltek egy hete, előbbi a csapat talán legjobbja volt, utóbbi pedig majdnem touchdownra váltott egy visszahordást. Igaz az Hunt ellen szól, hogy a returnök valószínűleg Dwayne Harris-re lesznek majd rábízva.

Sleeper a linebackerek között?

Uani Unga neve valószínűleg nem sokaknak volt ismerős, de múlt héten ő is remekelt és az edzőktől is kapott egy piros pontot. Egy évet ki kellett hagynia 2013-as súlyos sérülése után, de egyelőre nem lehet rá panasz és ha így folytatja beelőzheti valamelyik tapasztalt vetélytársát, ha pedig ez nem sikerül, akkor a gyakorlócsapatban még mindig helye lehet.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: giants.com