Matt Cassel-t újraszerződtette a Bills

Matt Cassel visszatért a Buffalo Bills csapatához. Az irányítót a szombati végső keretszűkítés során küldte el a Bills de három nappal később mégis újraszerződtette. A furcsa lépés nem számít egyedinek az NFL-ben mert így szokták átalakítani a korábbi túlságosan magas fizetéseket.

Cassel tavaly kétéves, 10.5 millió dolláros szerződést írt alá még a Minnesota Vikings csapatával amit a trade miatt szinte változatlanul magával vitt a Bills-hez is. A Vikings egy tradeel egyetlen cent halott összeg nélkül megszabadulhatott az irányítótól aki innentől kezdve a Bills gondja lett.

A korábbi szerződés miatt Cassel 4.125 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezett a 2015-ös szezonban de a szombati elküldése miatt csak 600 ezer dollár halott összeg maradt utána. A mai napon megkötött szerződés anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra de biztosan a liga által előírt minimumért szerződött újra a Bills-el.

Cassel így, valószínűleg egy jelentősebb fizetéscsökkentéssel, visszatért az Orchard Park-ba. Az irányítók közti rangsor azonban nem változott a hírek szerint. Tyrod Taylor a kezdő, Cassel a tartalék és a két évvel ezelőtti elsőkörös EJ Manuel pedig a harmadik számú irányító.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)